Straight away dieet

Een uniek dieet van maaltijdvervangers. Er wordt namelijk niet alleen gelet op calorieën, maar ook op de smaak en grondstoffen. Zo is Straight away een maaltijdvervanger die geheel aspartaamvrij is!! Daarnaast worden de producten op een zo zuivere en verantwoorde manier geproduceerd en zijn pH-neutraal, glutenvrij en lactosevrij. Juist door dit laatste hebben de producten een positieve invloed op de stoelgang. Tevens bevatten de producten hoogwaardige eiwitten, waardoor het verzadigingsgevoel vergroot wordt. En tot slot is het een zeer betaalbaar programma. De begeleiding is bij afname van producten inbegrepen, hier betaal je dus niet apart voor.

Straight away biedt heerlijke shakes verkrijgbaar in verschillende smaken. Van aardbei tot vanille. Een aantal lekkere soepen, havermoutpap en verschillende repen. Omdat het fijn is om te kunnen variëren wordt er voortdurend gewerkt aan de ontwikkeling van nieuwe smaken.

De begeleiding draait niet alleen om de producten, afslanken is belangrijk, maar op gewicht blijven is voor de rest van je leven. Tijdens de begeleiding zullen we hier dan ook aandacht aan besteden. Het is een ‘way of life’ die mensen stimuleert om gezonder te leven en dit door individuele begeleiding vast te houden. Dit maakt dat een gezond en slank lichaam bereikbaar is voor iedereen.

Bij Straight away gaat het om dat verantwoord afslanken beter, lekkerder en leuker kan, maar bovenal een stuk sneller. Het motto is dan ook

Straight away, daar verbetert je leven mee