Mijn naam is Joke

Graag stel ik mij aan u voor. Mijn naam is Joke de Groot en ben Straightaway coach en gediplomeerd gewichtsconsulente met specialisatie kind en voeding.

Na 4 jaar consulent te zijn geweest voor een soortgelijk dieet heb ik heel bewust gekozen voor een ander product een zeer hoogwaardig product van Nederlandse bodem volledig aspertaam vrij en nauwelijks nog bijwerkingen.

Mijn praktijk is gevestigd aan de Ruiten A Kanaal Noord 2, in Ter Apel. En samen met mijn man aan de hooggoorns 14 in Emmen, wij begeleiden zowel mannen als vrouwen.

Tijdens mijn persoonlijke strijd tegen de overtollige kilo’s kwam ik in aanraking met maaltijdvervangers. Tegen mijn verwachting in bleek dit dieet wel te werken. Hier mede kwam een einde aan een zoektocht langs vele diëten. Ik besloot de opleiding tot gewichtsconsulent te volgen, zodat ik ook anderen kan helpen in mijn praktijk om hun streefgewicht te bereiken maar vooral te behouden.

Het succes is helder dat komt door je motivatie en de producten maar de ervaring heeft mij geleerd dat de begeleiding doorslaggevend is. Samen sta je sterk geldt zeker bij het gevecht tegen de kilo`s Gebrek aan begeleiding of gebrekkige begeleiding zou –zeker aan het eind het dieet- het beruchte jojo-effect toch nog de kans geven om toe te slaan. Daar zijn we heel alert op en samen zorgen we er voor dat je streefgewicht ook je blijvend gewicht is.

Als een gewoon dieet bij u niet werkt.

Waar komt ons overgewicht vandaan? In de kern weten we allemaal het antwoord: door een verkeerde levensstijl. Overgewicht wordt veroorzaakt door een verstoorde energiebalans: we werken meer calorieën naar binnen, dan dat we verbranden en slaan dit overschot op als vet.

Een dieet is niet meer dan een hulpmiddel om ons lichaam opnieuw in te regelen. De kunst is om dit daarna zo te houden. Daarvoor is het nodig dat u zich bewust bent van uw gedrag en gewoonten door uzelf figuurlijk een spiegel voor te houden.

U kunt nog zoveel goede tips en adviezen krijgen, ze werken pas als u zelf inziet wat het u oplevert. Het dieet zal u helpen om u een ander mens te voelen. Het Levensstijl programma kan u helpen, ook een ander mens te worden. Het enige uitgangspunt dat u daarvoor hoeft te omhelzen is:

ALS JE BLIJFT DOEN WAT JE ALTIJD HEBT GEDAAN, BLIJFT JE OVERKOMEN WAT JE ALTIJD OVERKOMT.

Ik begeleid u zonder extra kosten naar uw gewenste gewicht (U betaalt uitsluitend voor de Straightaway producten, landelijk door Straightaway vastgesteld.) Ook daarna kunt u volledig op mij rekenen.

Als u de eerste stap naar het behalen van uw streefgewicht wilt nemen neem dan nu nog contact op voor nadere informatie of een vrijblijvende afspraak. In de vertrouwelijke omgeving van mijn praktijk en onder mijn begeleiding zult ook u uw streefgewicht behalen!

Ik verwelkom u graag in mijn praktijk in Ter Apel.

Joke de Groot


Neem contact met mij op

Naam:
E-mail:

Onderwerp:
Bericht: