Mijn naam is Gemma

Hallo, mijn naam is Gemma Bick en sinds eind 2017 maak ik deel uit van het enthousiaste team Slank en Stralend Emmen – ter Apel – Stadskanaal. Naast mijn werkzaamheden als Straight away coach ben ik werkzaam als verpleegkundige in een algemeen ziekenhuis en heb ik samen met mijn man een akkerbouwbedrijf.

Ik hoorde voor het eerst van het product Straight away via een collega; zij was erg enthousiast over de producten en begeleiding en daar heel wat kilo´s mee afgevallen. Supergoed van haar! Ook ik wilde kilo´s kwijt. Door de jaren heen heb ik aardig wat diëten geprobeerd en vaak viel ik daar goed mee af. Maar die kwamen er uiteindelijk helaas altijd weer ´met rente´ bij terug. Het bekende jojo-effect. Dat wilde ik niet meer!

In januari 2017 begon ik met het Straight away dieet en ben daar voor mijn gevoel op een gemakkelijke manier 18 kilo mee afgevallen.
Mede dankzij mijn coach Joke die mij er goed doorheen hielp met adviezen of een peptalk. Maar ook doordat de producten (zonder aspartaam) gewoon lekker smaken en je kunt variëren van een shake tot een reep, soep of zelfs een warme maaltijd.

En dan komt het moeilijkste en spannendste van allemaal, het behouden van het bereikte gewicht. En dat gaat al geruime tijd prima. Ook hier is Joke een ondersteunende factor geweest. Samen met mij keek ze naar mijn leef- en eetstijl en waar mijn valkuilen lagen en hielp ze me daar waar nodig veranderingen aan te brengen. Oude patronen doorbreken en nieuwe gewoonten aanleren is echt heel belangrijk in het afslankproces. Ook die welbekende ‘stok achter de deur’ is erg fijn! En dat terwijl die begeleiding geheel gratis is tijdens het hele afslank- en stabilisatieproces.

Mijn zeer goede ervaring met Straight away heeft me doen besluiten om nu zelf anderen te willen helpen in hun strijd tegen de kilo’s en zich daardoor fitter en zelfverzekerder te voelen. Vanaf januari 2018 ontvang ik cliënten uit de omgeving Stadskanaal in mijn praktijkruimte in Alteveer. Dus of je nu enkele of meerdere kilo’s kwijt wil, neem contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek. Ik wil je graag helpen om ook jouw doel te bereiken en natuurlijk te behouden!

Neem contact met mij op

Naam:
E-mail:

Onderwerp:
Bericht: