Mijn naam is Denise

Even voorstellen! Mijn naam is Denise. Mama van 2 kindjes en vrouw van mijn ideale man. Ik ben een spontane enthousiaste meid met een erg positieve kijk op het leven. Ik ben na de bevallingen best gegroeid en ben het straight away dieet gaan volgen omdat ook ik het liefst zo snel en makkelijk mogelijk van mijn kilo’s af wou! Het dieet zelf viel me echt mee naar wat ik me had voorgesteld na de vele negatieve reacties op Shakes. Ik had totaal geen honger en voelde me psychisch zo sterk!

Het mooiste uiteindelijk vond ik bij mezelf dat ik een stabiele levensstijl heb gevonden zonder weer aan te komen. Dus lekker en toch gezond en ook genoeg om mijn maag dagelijks te vullen zonder aan te komen. Daar ga ik je als coach dan in begeleiden, je doet het dus niet alleen.

Toen ik het programma volgde kwam ik er achter dat het zo leuk is mensen te vertellen over mijn ervaring hierin! En hoe fijn is het als je iemand nodig hebt je coach daar voor je zit om je te begeleiden op de momenten dat het even niet mee zit. En die je toch even weer dat een stokje achter de deur zet! Dit wou ik zelf ook wel doen. En ben me eens gaan verdiepen in het dieet. Je lichaam geven dat wat het nodig is om optimaal te presteren maar ook het achterhalen van datgene dat in eerste instantie voor overgewicht gezorgd heeft. Want niets is voor niets gebeurd.

Het probleem eetstoornis ken ik van dichtbij. En mijn leven lang bestudeer ik al de mens in zijn doen en laten. Wat ik daar echt in geleerd heb is dat het zo belangrijk is iemand te hebben die naar je luistert met een oprecht hart. Echt interessant vind wat jij denkt.! Ik wil Je helpen wat meer van je zelf te houden. Daar begint zoveel. En ook daar waar nodig te motiveren en te bekritiseren om door te gaan. Jezelf een spiegel voorhouden en te vertellen hoe uniek ook jij bent.

ik heb mijn streef gewicht behaald en zou dit zo graag ook aangaan met jou.. Ben je klaar voor een mooi gezond lichaam? En een boost zelfvertrouwen? En een andere kijk op leven en eten ? Dan hoop ik je snel te zien mooi mens!

Neem contact met mij op

Naam:
E-mail:

Onderwerp:
Bericht: