Mijn naam is Arie

STEEDS MAAR WEER HET ZELFDE en STEEDS MAAR WEER OPNIEUW BEGINNEN.
Vol goede moed begon ik maar weer eens aan een dieet of het volgen van weer een ander programma met calorieën tellen afwegen honger gevoel of het volgen van weer een andere professional die precies wist hoe het moest om op je juiste gewicht te komen en soms lukte mij dat ook aardig maar verviel toch telkens weer in mijn oude gewoonten.

Als gezelligheidsmens ga je dan ook heel gauw weer de fout in. Altijd wat bij de koffie een goed glas wijn met een lekker stukje kaas en al die sausjes die het eten zo lekker maken en je zelf steeds maar weer voor de gek houden en argumenten bedenken om het toch zo te blijven doen En zo jo jo de ook ik maar door van hoog naar laag Maar ach je kan toch iedere dag opnieuw beginnen dat is toch het leuke van een dieet? zijn al die dingen die het leven zo lekker maken dan voorgoed voorbij? NEE DUS

Want als u met het STRAIGHTAWAY PLAN uw streefgewicht heeft bereikt begint de af en opbouw fase u leert dan anders met voeding om te gaan leert te waarderen wat u eet en zult op een andere manier net zo veel of misschien nog wel meer van uw voeding gaan genieten .

ALARMBELLEN

Zo af en toe vond ik het nodig om bij mijn huisarts een algemene controle te doen om te kijken hoe mijn gezondheid er voor staat het was dan ook enige tijd geleden en vol vertrouwen ging ik er heen het zal allemaal wel in orde zijn ik had geen echte klachten maar dat viel vies tegen. Een dag later werd ik al gebeld om opnieuw op het spreekuur te komen Dat was toch schrikken suiker was de boosdoener een te hoog triglycerides gehalte (suikervetten) in mijn bloed bloeddruk te hoog en nog een paar te`s die niet helemaal waren zoals het behoorde te zijn.

De medische molen kwam op gang oogarts cardioloog dietiste een tabletje voor dit een tabletje voor dat en dat is nu juist waar ik een behoorlijke weerstand tegen heb HET MOEST DUS ANDERS! Volgens de normen zou ik 12 kilo minder moeten wegen en eerlijk gezegd vond ik mij zelf niet echt veel te zwaar oké minder is altijd goed wel was ik vaker moe en constateerde ik dat het zicht wel wat minder was.

Er was geen ontkomen aan ook ik moest aan dieet en maaltijdvervangers. Dat was niet zo moeilijk want als je partner consulente is dan weet je er al best wat van en natuurlijk zag ik al die mooie resultaten die zij met haar cliënten bereikte maar al die lekkere dingen opgeven daar stond ik bepaald niet voor te springen. Toch ben ik er aan begonnen en heel bijzonder vond ik, dat er na 4 dagen geen honger gevoel meer was het lichaam komt in ketose zoals dat heet een mooi woord voor vetverbranding. Ik kon de verleiding van eten en snoepen plots een stuk makkelijker weerstaan het ging met het 600 programma behoorlijk snel en met 5 weken was ik ruim 12 kilo kwijt. Het gewenste gewicht was bereikt maar de allergrootste winst die ik had bereikt lag nog voor mij.

BEWUSTZIJN

Bij de laatste controle van de huis arts was mijn suiker weer normaal bloeddruk goed niets meer te hoog of te veel werkelijk ongelooflijk en vrij van allerlei tabletjes Door dit alles ben ik overtuigd geraakt van dat ik ook de opleiding van gewichts consulent ben gaan volgen om anderen die in mijn verhaal iets van zich zelf herkennen wil helpen dit ook te doen.

Ik voel mij fit en energiek pak veel vaker de fiets voor de boodschappen en ga met mijn kleinkinderen meer leuke activiteiten doen en al mijn kleren passen weer, heerlijk gewoon en omdat ik niet meer terug te wil naar mijn oude gewoonte`s en voedingspatroon heb ik dank zij deze manier van gewichtsbeheersing dit zonder problemen kunnen aanpassen. Ik kan nog steeds lekker eten maar wel gezonder en verantwoord qua frequentie en hoeveelheid.

Ik ben mij dan ook veel meer bewust van wat ik eet let meer op de samenstelling van mijn voeding als voorheen maar geniet nu meer van wat ik eet en drink Wat mij nu bezig houdt is de vraag waarom heb ik dit nou niet veel eerder gedaan???

Mocht u verder geïnteresseerd zijn neem geheel vrijblijvend contact op het verplicht u absoluut tot niets. U bent van harte welkom met mijn eigen ervaring kan ik u helpen zich in alle gevallen prettiger te voelen.

Bedankt dat u de moeite heeft genomen om mijn verhaal te lezen en stel het zeer op prijs dat u daarvoor de tijd hebt genomen. Heeft u nog vragen? neem dan gerust contact op via 0599 584243 of 06 45454548 of stuur een mail naar arie4staightaway@gmail.com

Arie van Rijswijk

Denk aan Gister, Droom over Morgen, Maar begin Vandaag

Wat kunt u van mij verwachten?

  • Een goede samenwerking met u is voor mij van groot belang.
  • U mag van mij een grote betrokkenheid verwachten bij u en uw situatie.
  • Ik zal mijn uiterste best doen en al mijn creativiteit inzetten om u te helpen ,te ondersteunen te motiveren en te stimuleren in het toepassen van uw voedings of dieetadvies.
  • U staat er niet alleen voor ,ik begeleid en ondersteun u.
  • Ik geloof in de synergie van de samenwerking. Samen kunnen we meer dan u en ik alleen.

Neem contact met mij op

Naam:
E-mail:

Onderwerp:
Bericht: