Over ons

arie en jokeWij zijn Joke en Arie en hebben onze praktijk Slank en Stralend in het centrum van Emmen en Ter Apel.(gemakkelijk en gratis parkeren )

Al heel lang zijn wij op een gezond gewicht en hebben al veel mensen met plezier mogen helpen we zijn ook ontzettend enthousiast over dit geweldige programma en willen ook u graag helpen af te slanken en blijvend op uw ideale gewicht te blijven. Alleen een dieet volgen en daarna weer op de zelfde manier met uw voeding omgaan werkt niet het is juist heel belangrijk om je levensstijl aan te passen. Zowel tijdens het afslanken als de periode van gewichtsbeheersing zijn wij je vertrouwens coach. Als u besluit een van de programma`s te volgen komt u in principe elke week bij ons terug om te wegen en het resultaat met elkaar te bespreken. Deze consulten duren ongeveer 20 minuten en zijn gratis.

Als je streefgewicht is bereikt start je met de af en opbouw fase ook in deze fase kom je regelmatig bij ons langs. Dit is namelijk het meest lastige deel van het programma en daar heb je alle hulp bij nodig. Na een geheel vrijblijvend kennismakings gesprek waarin wij u alle uitleg geven hoe het werkt en wat u van ons mag verwachten, maar vooral of het bij u past zodat u er rustig over kunt nadenken .Afslanken is geen hobby dus waarom zou je het dan vaker als één keer doen? Als u besloten heeft, om onder onze begeleiding met een van de programma`s te beginnen starten wij altijd met een uitvoerig intake gesprek waar wij een aantal belangrijke punten zoals medicijngebruik, uw gezondheid, streefgewicht, motivatie enz. met u doornemen waarvan de kosten eenmalig 25 Euro bedragen, daarna is alle begeleiding tijdens het programma (inclusief af en opbouw ) gratis. Ook als u helemaal klaar bent met het programma mag u nog 3 maanden lang wekelijks bij ons terugkomen om te wegen zonder extra kosten.

Steeds vaker komen mensen bij ons om de volgende reden.

  1. ik heb allerlei diëten geprobeerd maar het lukt mij niet en ik word steeds zwaarder
  2. Vroeger was ik mooi slank maar nu krijg ik een buikje
  3. ik ben een emotie eter en het lukt mij maar niet daarvan af te komen
  4. Ik eet juist heel weinig en toch val ik niet af
  5. Ik voel mij vaak moe druk en gestresst
  6. ik wil zo graag een goed gewicht en mij zelfverzekerder voelen maar ik kan het niet alleen
  7. Mijn omgeving werkt niet echt mee en ik moet steeds mijn uiterste best doen om ze te overtuigen van mijn keuze naar een gezonder gewicht
  8. Ik weet niet gemotiveerd te blijven om mijn voorgenomen doel te bereiken

Is dit herkenbaar voor jou? vraag jij je ook af hoe je op een verantwoord gewicht kunt komen en moet gaan eten en bewegen om je gewicht ook te behouden?

Wij kunnen je daarbij helpen allereerst door je te begeleiden naar een streefgewicht, een gewicht waar je je fijn bij voelt en de nieuw aangeleerde gewoontes toe te passen.

Je steeds weer te motiveren je doel te bereiken motivatie is heel belangrijk in dit programma het is de sleutel tot je succes daar besteden wij veel aandacht aan.

Met deze PERSOONLIJKE BEGELEIDING is het ook voor jou haalbaar om slanker en fitter te worden je zult leren in te zien welke veranderingen je in je voeding moet maken om dit te bereiken. Vaak zijn het de kleine dingen.

Het is belangrijk dat je je openstelt voor onze adviezen het is een interessante en leuke ontdekkingstocht naar jou persoonlijk voedingspatroon.

Grijp deze kans nu en zet de eerste stap naar een slank en fit leven ,doe het nu!

U bent altijd welkom.

IS HET VOOR JOU MOEILIJK EEN AFSPRAAK TE MAKEN MAAR WIL JE TOCH GRAAG WAT AAN JE GEWICHT DOEN ?

Dan is dit misschien de oplossing voor je Iedere zaterdag kun je bij ons van 9 tot 12 uur zonderafspraak binnen lopen in onze praktijk in Ter Apel.

(Alleen voor een eerste kennismaking/informatie) maken we graag een aparte afspraak om voldoende tijd voor je te hebben.

Ben jij opzoek naar een coach die jou kan begeleiden op je reis naar een gezond gewicht en te behouden? en wil je hier meer van weten? Bel mij maar 06 4545 4548  of stuur een appje.

Arie van Rijswijk

JE HEBT NIETS TE VERLIEZEN BEHALVE JE KILO`S

Programma’s

De Straightaway programma `s zijn meer dan een dieet alleen ze bestaan uit 4 fases namelijk de voorbereidingsfase ,de afslankfase, de af én opbouwfase en tot slot de fase van gewichts beheersing die minstens zo belangrijk is. Tijdens iedere fase in het programma kunt u dan ook moeilijke momenten tegenkomen wij helpen u die te overwinnen daar mag u op vertrouwen Laat u dan ook zeker niet weerhouden door leeftijd of andere mogelijke bezwaren wij weten uit eigen ervaring hoe ontzettend waardevol het is om een nieuwe fase in je leven te starten. Ook als u niet zoveel wilt afslanken en het u zelf niet lukt ,bent u van harte welkom en krijgt van ons alle informatie die u nodig heeft om tot een goed besluit te komen het verplicht u tot niets u kunt rekenen op een vertrouwelijke en uiterst serieuze behandeling in een rustige omgeving. Wij hopen graag van u te horen.

Hartelijke groet Joke en Arie

OOK DE LANGSTE REIS BEGINT MET DE EERSTE STAP